contact page image

Ibers Café - Aberystwyth University

pinit

Sector: Education

What we did: New Coffee Bar

Aberstwyth University commissioned a new purpose built centre for the Institute of Biological, Environmental and Rural Sciences on their Penglais Campus. The award winning building designed by internationally acclaimed Architects Pascall + Watson, was constructed by Willmott Dixon Construction, and incorporates offices, teaching and learning spaces and a café situated just off the main entrance.

In keeping with the ‘sustainable material palette’ around which both the interior and exterior of the building were designed, we selected complimentary finishes for the café consisting of natural warm wood grains with a splash of colour in the wool mix upholstery, creating an extremely inviting environment, and one which attracts students and academics alike from all corners of the campus.