contact page image

Gateshead Civic Centre - Gateshead LES

pinit

Sector: Business & Industry

What we did: New Coffee Shop and Staff Servery

After 20 years of constant use, the restaurant and associated areas at Gateshead’s Civic Centre were given a much-needed refurbishment. As part of the overall project we designed and installed new food and service counters, a stand-alone coffee bar and wet bar. The design and surface finishes of the counters were subsequently used to form the basis of the council’s café branding – Bewick’s, which has since been rolled out across multiple sites.

Working with the Local Environmental Services contracts team and Gateshead MBC’s in-house Architects, the completed project was welcomed by both staff and the general public, and has recently been credited with a design award.

Testimonial...

open quotes

We are delighted with the transformation that has been achieved by Space Design and would have not hesitation in recommending them for future projects.

Gateshead LES
close quotes